Šp: extrémy se zvětšují

to, že večeříme ve čtvrt nebo třičtvrtě na jedenáct, nebo tak nějak podobně, jsem už přijala jako fakt a (skoro) vůbec m to neudivuje... :)

dneska jsme ale snídali ve 12hodin. Já vim, že to vlastně není nic tak hroznýho. To se v sobotu stává víc lidem, ale většinou si pak ještě nedají oběd... buď si v poledne daj rovnou oběd, nebo si dají snídani a oběd vynechají... ale my jsme snídali a pak ještě obědvali...

dneska jsem to byla já, kdo ohříval ty chleby nad hořákem u plynovýho sporáku :D člověk by neuvěřil, co jednou bude dělat... ;)

 sobota byla poklidná... šli jsme na nákup... jo, Tersa řikala, že dělaj nákup na týden, ale předtím řekla, že půjdem trochu nakoupit... tak jsem se jí pak ptala, co znamenalo to trochu... tak se jenom smála...

včera (myslim), jsme koukali na Alfa :D týjo, to už je historie... zkoušeli jsme totiž, jestli jim nejdou titulky na TV, a u tohohle jedinýho šly... :)

už si tady nějak zvykám, ale nechci tu zustat dlouho... ten malej pes byl dneska ráno vtipnej... vběhl ke mně do pokoje, tak jsem se na něj podívala a on hned začal couvat, jako by se mě bál, jako kdybych ho bila, nebo co... tak jsem se na něj dívala a on furt tak couval... nevim, co bylo, protože jindy mi přijde, že se ho snažim trochu potrestat a on to nechápe... takže dokud mě neolizujou a nelezou po mě, nežvejkaj moje boty a tkaničky, tak to jde... ale co je hnustný - když začnou štěkat! místnosti jsou malý a já jsem asi přecitlivělá, protože mě to uplně nějak duní? v hlavě... uplně mi ji to trhá... tak se snažim vždycky odejít do jiný místnosti..

bohužel se tu má ochladit, asi tak na 10-11°C... tak očekáváme horší dny... ;)

stále žádná práce......................
dneska mi volalo neznámý číslo s předvolbou +45, tak jsem to nezvedala, pak jsem si šla zjistit, co je to za zemi - Dánsko... a zjistila, že to byla jedna rodina z netu... no, sice bych to měla vážně multikulturní rok letos, ale děkuji, nechci, Dánsko mě neláká... to už je moc na sever, to bych se radši stavila v Anglii... :) tak hledám dál... :)

Komentáře