MADRID: 2

Tak trochu pozdě, ale přece vám sem teda dávám něco málo o mém druhém výletu do Madridu... (říkala jsem si, že by bylo dobré to sem dát, ještě před tím třetím;) )

Protože mi rodina chtěla původně Madrid ukázat jako první (bylo to ale naplánováno až na toto pondělí, což bylo dost pozdě), tak se mě ptali, jestli teda ještě chci, aby mně to tam ukázali. Tak jsem řekla, že bych byla moc ráda, jestli se jim chce.

Tak jsme se v pondělí 18.7. odpoledne vydali do Madridu, tam jsme udělali okruh a zašli se podívat do Parque del Retiro, kde se lidi projížděli na lodičkách na vodě :) pak mi bylo ještě z auta ukázáno dost míst, jako třeba Knihovna, Cibeles - krásná budova a uprostřed kruháku nějaká známá fontána, stadion Real Madridu, Puerta de Alcala (vypadá to jako Brandenburgská brána v Berlíně), taky jsme se prošli trochu v centru, přes různá náměstí, kolem krásných budov, nakonec si v jedné restauraci/kavárně na Plaza de Santa Ana dali coca cola a jeli domů :)












Komentáře

  1. Ta malá vypadá pěkně zlobivě!
    Ten "půlkruh" zděnej u vody v parku mi dost připomíná jeden takovej v parku u Hever Castle v UK ;) a ten park, no beautiful! Tam by se mi líbilo.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jsem po měsící přijela domů a čtu si, jak se ti daří :) Tak se dál drž, modlím se za tebe a doufám, že se k nám taky někdy vrátíš ;) Budu se těšit :)
    Péťa H.

    OdpovědětVymazat
  3. jo, Ráďo, je ot zlobidlo, ale mam jí ráda :)) jo, ten park je moc pěknej... na UK to nemá, ale aspoň něco takovýho :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)