PRAGUE: John Lennon Wall

ještě v únoru jsem se vydala ke zdi Johna Lennona v Praze, kterou jsem už nějakou dobu chtěla vidět. Mám ráda hezké graffiti, ale nejen to... to místo má něco do sebe. Je to pěkné :) divila jsem se, že jsem se tam nikdy nebyla podívat, když to je takové známé, i dost turistické místo (nebo si to nepamatuji), když v Praze jsem už byla tolikrát :)
tak už nebudu vykládat a dám vám sem pár fotek :)

back in February I went to the John Lennon Wall that I have been waiting to see already some time :) I like nice graffiti and this place has also something special added to it :) I was also surprised that I had never been to that place even though it´s quite well known and many tourists go there (or at least I don´t remember being there before)
but I should stop talking and rather show you some pictures :)













(PS: někdy příště - co nejdřív, se sem pokusím napsat o mém pobytu v Málaze, kde jsem v září 2009 byla na jazykovém kurzu... bohužel jsem si deník tehdá nepsala, ale mám nějaké maily, ze kterých to dám dohromady... a někde k tomu i vyhrabu fotky ;) tak se těšte, pokud vás to zajímá ;) ) 

Komentáře

  1. Miluju to tam... podél té zdi je takový zvláštní náboj - podobně jako u té Hrabalovy.

    OdpovědětVymazat
  2. Jak se ti podařilo, že tam nemáš davy lidí? :-)) To se mi nikdy nepovedlo :-) A ta Hrabalova by mě taky zajímala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, když jsem tam byla, tak tam moc lidí nebylo... asi jen dvě nebo tři další skupinky lidí... a to bylo hezký počasí a sobota dopoledne :)

      Vymazat

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)