svatební hostina

v počítači mám moc fotek ze svatby z minulé soboty a ráda bych se s vámi o něco podělila. Musím to ale vzít nějak postupně, tak dnes to bude o jídle :) jak všichni víte, ráda ho mimo jiné fotím ;) i když tentokrát nejsem z těch fotek tak nadšená, protože jsem všechno fotila tak v rychlosti, i tak doufám, že se vám trochu seběhnou sliny ;)

I have so many pictures from a wedding that I attended last week and I would like to share some of them with you. But I can´t put here everything so the first post will be about food :) as you may already know I like taking pictures of food (and not only that) ;) even though this time I am not completely satisfied with all those pictures (I didn´t take enough time to shoot them) I hope after seeing them you will be in a mood to eat something ;)












Komentáře

  1. Ten koláč (doufám, že dle mých odhadů to byl qiuche (kiš) byl naprosto výborný..

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj Jiřko, všimla jsem si, že je tam i nějaký mix ovocný nápoj, můžu vědět co to přesně je?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já přesně nevím, byl to nějaký ovocný salát a byl teda výborný. Ale klidně se můžu zeptat těch, co ho připravovali a poslat ti ho třeba mailem. Nevím teda kdo jsi, ale můžeš se mi ozvat i mailem (můj je napsaný tady na blogu v pravém sloupci) ;)

      Vymazat
    2. jééé ten salát vypadá teda skvěle !!! :)) Kdybys ten recept zjistila mohla bys mi ho potom poslat taky??:) prosim prosim :)

      Vymazat
  3. tak do salátu dali šťávu z těch kompotovanejch plechovek (ananas, broskve) a pak jeden jablečnej mošt a jeden multivitaminovej džus :) + teda to ovoce, asi podle chuti :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)