SWITZERLAND: neděle - zbytek výletu a večer


Po zastávce v Rapperswil jsme pokračovali dál. Už si absolutně nevzpomínám kudy všude jsme jeli, protože jsme jeli docela dlouho a padlo strašně moc názvů míst. Ale vzpomínám si, že jsme se projeli i Lichtenštejnskem, což bylo milé, viděli jsme krásnou hranici Švýcarska a Lichtenštejnska, kterou tvoří Rýn (snad si už díky tomu budu pamatovat, kde teče Rýn ;) :D ) a byli jsme i ve Vaduzu. Pak jsme se vrátili do Švýcarska, jeli jsme hodně nahoru a navštívili jsme rodný dům reformátora Zwingliho. Měli jsme to i se zajímavým výkladem, a pak jsme jeli zpět do Nesslau. V autobuse jsme dokonce dostali kapučíno nebo kafe, takže to bylo i se skvělým servisem.
Večer byl společenský večer s hostícím sborem v místní škole. Bylo dost jídla, a výbornýho, následně jsme si navzájem zazpívali, a hlavně jsme utužovali vztahy... při večeři i potom :) viděli jsme nááádherný západ slunce z oken a celkově tam byl krásný výhled, protože škola stála na kopci. Tak jsme se kochali. Jenom teda když jsme se rozcházeli v noci, tak lilo jako z konve. Ještěže jsme tam měli auto. Ale jet ve tmě a slejváku těma hubenýma serpentýnkama do té naší minivesničky, bylo teda zajímavý :) ale dojely jsme v pořádku :D

vodopády





Zwingliho rodný dům



"náš" dům :)
kurfiřti :) to jsou barvy!! :)
protislunce (foceno ze školy)

mlha... mírně nažloutlá :D
ach, to nebe :)
tak...který?? :)

Komentáře

  1. Absolutely stunning pictures! Looks so beautiful there!!

    xx
    Cecilia
    dearestlou.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    ani jsem netušila ,že Švýcarsko je až tak krásný.:-) Fotky jsou naprosto užasný, miluju hory. Vypadá to tam jak v pohádce, určitě se tam musím někdy zajet podívat. Přiznávám se že jsem tvůj blog ještě nepřečetla celej, nechávám si ho hezky až bude víc času:-) To co jsem ale zatím přečetla,mi pomohlo se skvěle odreagovat, takže děkuji a budu se těšit na další články.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)