SWITZERLAND: Rapperswil + okružní jízda

místní kroje... zrovna je měli na sobě, protože byl křest miminka
V neděli jsme zpívali pár písní na místní bohoslužbě, a poté jsme byli pozvání na malý raut, který byl pro nás připravený v salonku v hospodě kousek od kostela. To jídlo a pití všichni s nadšením přijali, utužili vztahy s místními, protože byl čas popovídat si a když už jídlo zmizelo a pití se dopilo, tak jsme se šli převlíknout do civilního oblečení a připravili se na další program. Ten program měl být nějaký výlet v okolí. Jenomže...pršelo... a to docela dost. Takže to na žádné procházky moc nevypadalo, načež jsme se dozvěděli, že jeden pán z místního sbrou, vlastní společnost s autobusy a nabídl se, že nás vezme po okolí, abychom viděli něco ze Švýcarska. Byl to super nápad a my jsem se jen auty dopravili k depu, nasedli jsme do autobusu a už jsme jeli.
Užívali jsme si krajiny, deště, achali a ochali nad nádhernýma obrovskýma horama, poslouchali výklad, kde co je, a náruživě fotili. Takže většina fotek je z autobusu.
Zastavili jsme se ale potom v Rapperswill, kde jsme viděli Zurich See a Ober See, prošli se kousek po břehu a zase jeli dál. Naštěstí zrovna v tu chvíli nepršelo :)
tak teď fotky a více zase příště ;)

v tom světle hnědým baráčku jsme pobývaly








labuť......nebo pštros??




Komentáře