LONDON: z Chinatown až do Hyde Parku

je čtvrtek, mírně po polední a já čekám, až si kurýr přijede můj kufr, který jsem ráno pečlivě balila do formy krabice, protože mi včera po úspěšné koupi kufru v telefonu řekli, že kufry už neposílají. Naštěstí mi Verča pomohla vzít v Poundlandu složené krabice na vyhození, tak je dílo hotovo, vypotřebovala jsem na to teda celou roli kuchyňské průhledné folie (nebo jak se tomu říká), trochu izolepy a hodně energie. Snad se jim to po cestě nerozpadne a dorazí mi to v pořádku domů :D

čekám, a večer odjíždím. Tak se konečně dostávám k tomu, abych sepsala slíbený článek, o nedělní návštěvě China Town a tak... teda spíš asi fotky :D
China Town je pěkné místo, pokud máte rádi východní jídla a tak. Já moc na kořeněná a pálivá jídla nejsem, tak jsem si to jen tak prošla, zkoumala vůně, pozorovala lidi.
Potom mě Verča zavedla přes M&M's Store (drahý a přecpaný lidma), Buckingham Palace a Green Park do Hyde Parku, tam jsme si odpočinuly, popovídaly a nafotily nějaké fotky. Bylo docela pěkné počasí, tak to byl pěkný den. Hyde Park se mi moc líbí - ty kytky jsou skvělé. Ale ten náš tady místní Walpole Park v Ealingu asi zůstane moje srdeční záležitost, protože mi to k němu trvá 5 minut, jsou tam také pěkná místa a ne tolik lidí :)

Pocit při odjezdu jsou smíšené. Ale tak to bývá pokaždé. Uzavírám jednu kapitolu svého života a začínám další. Díky, že se mnou tím procházíte :)
PS: ještě bude jeden článek o Notting Hill Karnevalu ;) 
















pán vylezl na mohutný strom


it's Thursday afternoon and I am waiting for the courier to come to collect my suitcase that I have carefully packed in the morning so that it would look like a paper box. I was told yesterday on the phone that this company I am sending it with doesn't send suitcases anymore. Luckily Veronika helped me to take some cardboards in Poundland so it's all ready to be shipped. I had to use all the kitchen foil for it, some tape and a lot of energy. I hope it will survive the journey and arrives home safely :D


I am waiting and in the evening I will leave. So now I have the time to write one of the promised posts, about Sunday in China Town and so on... or more than write, upload pictures ;)
China Town is a nice place if you like spicy food. I am not that fond of it so I just walked through the streets, felt all the different aromas and observed the people.
Veronika then took me to the M&M's store (expensive and too crowded), Buckingham Palace, Green Park and finally to Hyde Park where we relaxed for a while. We talked and took some pictures as well :) It was a lovely day. I like Hyde Park - the flowers are beautiful. But our Walpole Park in Ealing will remain in my heart because it takes me 5 minutes to get there and there are nice places and not so many people :)

The feeling of leaving is bittersweet. But that's always. I am closing one chapter of my life and starting another. Thanks for being with me during these adventures :)
PS: there will be one more post from England about the Notting Hill Carnival ;)

Komentáře

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)