DELFT: 2 things not to miss

Jak jsem tu nedávno v jednom článku zmínila, v Delftu jsme strávili necelých 24 hodin, tak si myslím, že nejsem oprávněná dělat nějaké velké závěry o tom městě, už vůbec ne nějaké průvodce. Nicméně dvě věci mě hodně zaujaly a ty bych vám chtěla doporučit, pokud se tam vydáte, tak si je nenechte ujít :)


As I have mentioned in one post, we didn't spend much time in Delft. It was actually less than 24 hours so I don't feel entitled to make any assumptions or even create guides to the city. However, there were two things that I loved and I would do them again if I came. So I want to recommend those to you, too! :)




Pokud vyjdete těch 376 schodů po velice úzkém točícím se schodišti, uvidíte naprosto skvělý výhled na Delft. Dostanete se do výšky až 85 metrů a odsud třeba zahlédnete město Den Haag, nebo jen roztomilé domečky Delftu :) Stojí to určitě tu námahu! :)


If you take the 376 steps in the very narrow rounded staircase, you get to see some spectacular views. You can get 85 meters high and spot some of the Den Haag buildings and the cute houses of Delft :) Worth the money and effort!





Opravdu tam musíte jít! Kopeček stojí 1,20 euro a za tu cenu dostanete jednu z nejlepších zmrzlin, co jste kdy ochutnali. Nemám k tomu co dodat :)


Seriously, you have to go there! It's just 1,20 euro for a scoop and you will love it! No more words needed.

Komentáře

  1. Já tam chci, levná zmrzlina a ke všemu dobrá! Taky tam je takový horko?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)