2012

Další rok je tady a s ním moje malá obrazová rekapitulace...

Abych dostala zápočet z počítačové grafiky, aneb předmětu: Nauč se s photoshopem, musela jsem vytvořit koláž na téma: Průběh mého dne/týdne. Asi hodinu jsem přemýšlela, jak to udělám, co tam dám, byla jsem bezradná. Nakonec jsem se rozhodla použít fotky z Londýna, a po další půlhodině přemýšlení jsem našla pěkné pozadí, které jsem použila a už to šlo docela pěkně.
Rozhodla jsem se na procvičení tady vytvořit ještě koláž z Holandska a Švýcarska (ty už jsem tak trochu odflákla, ale aspoň tak nějak pro představu...). 

Byl to super rok, ale těším se na to, co mě čeká tento rok. Moje hlava už je docela mimo, spíš někde v těch teplých krajích :) Snažím se vrátit zpět do reality a učit se na zkoušky :) a mezitím tu něco přidám... během zkouškového se vždycky bloguje nelíp ;)
Pěkný rok 2013! :)


Another year has passed, the new one has come and here is my recap in pictures... or more likely collages :) To get a credit of Computer graphics aka Learn how to work in photoshop, I had to create a collage on: My day/week. It took me maybe an hour to think of something I could do. I was clueless. In the end I decided to use my pictures from London and afte. Because I still need to practise a lot I decided to make two more collages from Holland and Switzerland (I did those very quickly so I don't like them as much but I want to have them here to illustrate it a bit...) It was a great year but I am looking forward to being surprised by what happens this year. My head is already somewhere else... somewhere in the south :) I am trying not to dream and focus on my exams :) but the exam period is usually the best for blogging so I think there will be a new post soon ;) Have an amazing year 2013! :) 



london 2012
switzerland 2012holland 2012



Komentáře

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)