GIVEAWAY aneb soutěž! - UZAVŘENO


V následujících měsících se podívám do 4 zemí. Ve dvou z nich jsem už byla, ale dvě budou pro mě naprosto nové destinace. K výročí mého blogu tedy vyhlašuju tipovačku, které země, či místa, to jsou. Vaší nápovědou budou krátké popisky těch míst :) Ty, které uhádnou, si napíšu na lísteček a vylosuju. Ti pak obdrží pohled z jedné z těchto destinací, nebo i z více. Pokud bude hodně soutěžících, tak přidám ceny a třeba je rozšířím i o nějakou pochoutku z těchto zemí. Líbilo by se vám to? :) 
Soutěž jinak potrvá do 23:59 (GMT+2) 28.6.2015 a podmínkou k výhře je vložit pod článek komentář se správnou odpovědí, a pokud máte facebook, tak dát "líbí se mi" na mé stránce. Pokud nemáte facebook, tak se vám to odpouští, ale můžete si místo toho pustit třeba nějaké video na mém youtube kanálu a napsat mi, které se vám nejvíc líbí :)

In the following months I will visit 4 different places. I have been to two of those but the other two will be completely new destinations for me. Celebrating my blog's anniversary, I am announcing a guessing giveaway where you have to guess which places I am going to visit. I will give you some hints in the form of short descriptions of the places. Those of you who will guess right will be included in the random selection and the ones selected will receive a postcard from one or more of these destinations. If many people participate, I will add more prices, I might also add some candy from one of these destinations. Would you like that?
The giveaway will be open till 11:59pm (GMT+2) 28.6.2015 and the requirements to enter this giveaway are posting a comment below with the correct answers and if you have facebook, like my facebook page. If you don't have facebook, you can still enter this giveaway but if you want to make me happy, watch some video on my youtube channel and comment here on which you like the most ;) The giveaway is open interationally.






Tento stát se vyznačuje tím, že v něm žijí v průměru nejvyšší lidé na světě. Také 70% vší slaniny na světě pochází z této země :)

This country is special because it has on average the tallest people in the world. Also 70% of the world's bacon comes from this country :)




V hlavním městě této země můžou obyvatelé využívat městskou dopravu zdarma. To je super nápad, že? Tato země se také pyšní vynálezem našeho oblíbeného Skype :)

In the capital city of this country, its residents can use the public transport for free. That is a good idea, isn't it? This country can also be proud of having Skype invented there :)





Toto místo není stát, ale město. Je proslulé jednou z největších koncentrací kaváren a restaurací na počet lidí, zároveň je to také město s nejvíc mrakodrapy na světě.

This place is not a state but a city. It is famous for it's concentration of cafés and restaurants per-capita and also, it is a city with the highest number of skyscrapers in the world.


V tomto státě najdete nejdelší most v Evropě. Také je to nejstarší stát v Evropě - myšleno tím, že se mu od té doby nezměnily hranice.

This country has the longest bridge in Europe. It is also the oldest state in Europe - meaning that it hasn't changed its borders since.


Tak co, víte všechno? Přišlo vám to těžké? Já doufám, že ne! Těším se na vaše odpovědi! :)

So, what do you think? Did you find this easy or difficult? I am looking forward to reading your answers! :)

Komentáře

  1. 1. Holandsko
    2. Estonsko
    3. Hong Kong
    4. Portugalsko

    OdpovědětVymazat
  2. 1. Netherlands
    2. Estonia
    3. Hong Kong
    4. Portugal
    (If I don´t win, we can exchange postcards :P :D)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá soutěž! Takže taky tipuji: 1. Holandsko, 2. Estonsko, 3. Hong Kong, 4. Portugalsko
    Šťastnou cestu.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je zatím ta nejlepší soutěž, co jsem kdy viděla!
    1. Holandsko
    2. Estonsko
    3. Hong Kong
    4 Portugalsko

    Jsem u Tebe na blogu poprvé, tak doufám, že nevyhraji, nebylo by to fér, ale musela jsem se zúčastnit. :)
    A teď? Teď si jdu číst těch xxxxx článkůůů :))

    OdpovědětVymazat
  5. proč mi tohle děláš?! víš, jak jsem hloupá na zeměpis! :D ale tipla jsem to myslím si dobře :D
    1. Holandsko
    2. Estonsko
    3. Hong Kong
    4. Portugalsko

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)