Faith like potatoes

Když jsem přijela sem do Anglie, tak jsem si všimla, že v mém pokoji je docela hodně knížek... tak jsem se na ně koukala a Joan se tomu smála. Tak jsem se jí ptala, jestli mi nějakou nedoporučí. 
Chvilku se na ně dívala a pak vytáhla tuhle knížku:

Faith like Potatoes - an inspiring story of faith in action.
autoři: Angus Buchan a Val Waldeck



Nevím, jestli tu mám přepisovat celý příběh, asi by to nemělo smysl. Knížka je napsaná podle skutečných událostí.Jje o farmáři v Jižní Africe (původem skot), který uvěří v Boha a tím se začnou dít různé věci, zázraky... Bůh ho akonec i povolá k evangelizaci a skrze něho uvěří tisíce dalších lidí.
Je to vážně povzbuzující a inspirující knížka, obsahující poselství.

Je napsaná docela jednoduchou angličtinou, takže jsem v podstatě všemu rozumněla. Nevím, jestli se dá někde sehnat, ale včera, nezávisle na mně, dala jedna kamrádka na facebook odkaz na film inspirovaný tímto příběhem. Ještě jsem ho neviděla, takže nemůžu říct, jaký je, ale doufám, že podstata příběhu zachována.
Dá se stáhnout TADY, se sovenskýma titulkama.

úryvek:
You see, we have a choice in life. We can believe the lies of the devil or we can believe the promises of God. It´s our choice.
If we believe the lies of devil, we will die. If we believe the promises of God, we will prosper and succeed in everything we put our hands to. Deutoronomy 11:26 says: "Behold, I set before oyu this day and blessing and a curse" - the choice is ours. If we choose to believe the Word of God, we will always experience the Blessing of God.



Komentáře

  1. Viděla jsem to jako film. Je to neskutečně nádherný, ale zároveň velice smutný :-( ale i přes to všechno co se ve filmu dějě, tak to ukazuje na to jak je Bůh skvělýýýýýýýýýýýýý =)=)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)