nový semestr

nový semestr přinesl nové věci, nové zážitky a také překvapení... tak se s vámi o to dnes podělím :)

začala jsem používat starý objektiv Nikon E Series Lens 50mm f/1.8, který fotí úžasně, jsem z něj nadšená, jen musím fotit na manuál a ručně ostřit, tak to je docela výzva :) ale učím se a je to super! :)
takže můj objektiv, který byl s foťákem je volný a brácha ho používá, jako dalekohled prej... :D
fotím všechny okolo... ale sebe jen v odrazech... :)
fotím všechno možné...
...zejména jídlo ;) :D mmm, vánočka!!! :)
víno! :)
snažím se péct nové věci...
ale na kynuté těsto odborník moc teda nejsem... (housky byly tvrdé) :/
...a abyste věděli, čím mě nikdy nepohostíte, aneb pro mě nejneoblíbenější jídlo (myslím), je brošč!! to, co vidíte na obrázku je moje domácí miniporce :D a to bílé je jogurt, který zlepší chuť... tak se to u nás jí ;)
mimo jiné mě první den druhého semestru překvapilo, že máme uvažovat o tématu bakalářky. Tak jsem teda začala uvažovat, ale nevím... některé témata mě zajímají, ale nenapadá mě, jak bych o nich psala... tento semestr budeme tvořit nějaký projekt, který se prý pak dá použít jako úvod do bakalářky, či co... proto by byla výhoda, vymyslet si hezké téma tak asi do měsíce! ;) super, že? kdybyste měli nápad, tak pište ;) je to na španělštinu ;)

druhý den semestru jsme zase měli přednášku od 7h ráno!! no, vstávání v 5:30 mě vážně nenadchlo. A přednáška byla o ničem, tak ještě uvidím, jestli na ní budu chodit. A kdyby jo, tak naštěstí ji máme jen v liché týdny :)

taky jsem polovinu prvního týdne neměla internet, tak to bylo takové zajímavé, ale už ho mám, přenosný od vodafone, ale je omezený na data, takže přes týden žádná moc videa a  stahování :) tak snad se budu víc učit ;)

Komentáře