LONDON: the rest of last Saturday

Touto várkou fotek se konečně dostávám přes moji minulou sobotní exkurzi do centra :)
dneska jsem nečekaně měla uvařit večeři - ohřát rizotto a k tomu připravit hrášek. Nevěděla jsem, jestli ho dát do toho, nebo uvařit zvlášť, tak jsem se rozhodla pro zvlášť a v tu chvíli jsem si uvědomila, že vlastně neumím jakkoliv připravovat hrášek :D taková jídla si v Liberci nedělám. Takže pravý čas se to naučit. Na internetu jsem našla návod, jak udusit mrkev s hráškem, tak jsem to od toho nějak odvodila a nakonec to dopadlo docela dobře :D nikdo si nestěžovat :D tak super!
Budu tu pokračovat s vařením a učit se :)

Hay´s Lane


to vonělo tak výborně, že jsem vážně uvažovala o tom, že si nějaký koupim :)

The Monument


from Tate Modern

Millenium Bridge

St. Paul´s Cathedrale







With this batch of pictures I am finally getting over my last Saturday trip to the city centre :)
Today I had to prepare last minute dinner - warm up the rizotto and prepare some peas with it.
that was when I realized that I didn't know how to prepare peas. I don't prepare vegetable in different ways than salad. So this is the time to learn it. I found some recipes on the internet so I improvised and it was good! :)
it's good, I can learn here. I will cook more often ;)

Komentáře

  1. ahoj....uplne nahodou jsem ted narazila na tvuj blog, na který jsem opet uplne naaahodou narazila loni když jsem byla na Malorce :-) Jsem ted taky jako au pair v Londyne (Hampton TW12) tak kdybys s detma nekdy planovala vylet nekam k Richmondu nebo do Kingstonu mohly by jsem se nekde potkat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, to je dobrý :) ty jsi byla loni taky na Mallorce? :) no, od nás do Kingstonu přes Richmond jezdí přímej bus, takže bych tam někdy mohla zajet, klidně i s děckem třeba. Teda nevim, jak dlouho to trvá :) jak starý děcka máš? :) můžu tě kontaktovat ještě nějak jinak? nebo mi napiš mail :) a měj se zatím! :)

      Vymazat
    2. napsala jsem ti message na fb co tu mas uvedeny :-)

      Vymazat

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)