THE NETHERLANDS: Houten

předposlední den v Holandsku jsme udělali výlet po městečku Houten a pak ještě trochu po okolí... ano, na kole... :) to mě tam vážně bavilo... kola a rovina... a sýry, oplatky plněné karamelem a zeleno... :)
také se mi moc líbily ty domky na fotkách... barvy a u vody... a na předposlední fotce taky dům u vody... moc pěkný... :)

Chtěla bych zase cestovat... mám nějaké našetřené peníze a strašně mě to někam táhne, i když vím, že zas pojedu pryč v únoru... včera jsem například zahlédla letenky do Buenos Aires v Argentině za necelých 10tisíc, což je neuvěřitelná cena. Kdybych je měla a pak teda ještě peníze na další výdaje, tak asi neváhám. Ale zase si říkám, že když už latinská amerika, tak pořádně. To je prostě sen...
Co byste mi jinak ještě doporučili navštívit v Evropě? Kam se vydat? Kde se vám líbilo? ;)






the penultimate day in Holland I was shown the town Houten and the a little bit outside of the town... yes, on the bikes... :) I really liked that... bikes and flat land... and cheese, and wafers filled with caramel, and green everywhere... :)

I would like to travel again... I saved some money and I would really like to go somewhere even though I know that I will leave the CR again in February... For example I saw tickets to Buenos Aires, Argentina for 387 EUR. If I had the money and more money to stay there I wouldn´t even think about it and go. But when going to Latin America I want to see a lot and experience a lot. That´s a dream. But anyway what would you recommend to visit in Europe? Where should I go? Have you been somewhere where you really liked it? ;)

Komentáře