cesta z Harcova

Dneska jsem přišla z volejbalového turnaje mezi půl a třičtvrtě na dvanáct (půlnoc). Možná ani nevíte, že jsem se nechala přemluvit a zapsala jsem se do týmu, se kterým hrajeme v Harcovské lize. První jsem si nevěřila a bála jsem se toho, ale už mě to chytlo a baví mě to. Je super vidět svůj vlastní pokrok. Když se porovnám s tím, jak jsem na střední byla ráda, že jsem míč vybrala, ale kam letěl, to už byl jinej problém :D
Dneska to byla zajímavá hra. Sice ke konci jsme už asi byli unavení a nesoustředění, ale i tak jsme provedly některé moc pěkné výměny, kde vážně nikdo nečekal, že to ještě dáme přes síť :) to mě vážně baví :)

školy je hodně. Hodně, hodně a moc. Je mi blbý to opakovat, ale je to tak. Člověk by pořád četl nějakou povinnou četbu, tvořil prezentace, nebo dělal úkoly. Do toho jsem ještě teď zjistila, že bych si měla do prvního týdne v prosinci zadat bakalářku. Už jsem to s jednou vyučující prokonzultovala, a protože chci dělat komentovaný překlad, mám přeložit jednu povídku už teď, abych věděla, jak mi to půjde. Asi bych to měla udělat do pátka. Do čtvrtka bych měla přečíst knížku ve staroangličtině, která má asi 180 stran (v pdf - to nemám ráda, já radši papírové verze).

Vzpomněla jsem si na obrázek jednoho takového diagramu, který koloval na facebooku. Byly tam tři kroužky, a princip byl takový, že člověk mohl mít jakékoliv dva z těch tří, ale nikdy všechny tři. Bylo tam: dobré známky, dobrý společenský život, dostatek spánku. Takže momentálně asi přicházím o ten spánek. Teda ne asi, určitě! Ale tak to snad doženu. 

Tak ale... proč to píšu? jo, protože mám v počítači dost fotek, které tu nemám čas zveřejnit. Ale já se k tomu dostanu :) taky se chci zúčastnit soutěže s nějakou mojí fotkou Prahy. Mohli byste mi poradit. Když projdete moje pražské fotky, jaká se vám líbí nejvíce? jakou byste poslali? :)

a teď ještě nějaké takové experimentální fotky z mé dnešní cesty z Harcova :)

Dobrou noc! :)

Komentáře

  1. Takhle večer bych se jim na nějaký volejbal,ač ho mám ráda, vykašlala. V tu dobu už většinou ležim v pelechu a čumákuju na televizi:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha :D bylo to pozdě, ale ani mi to nepřišlo. bavilo mě to :) o pelechu si v těchto dnech nechávám jenom zdát :P

      Vymazat
  2. Z harcova? Že bys byla taky Liberecká :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Great post!

    Inspiration is what I get from reading your blog,
    So that deserves a new follower :)

    Love your style and see you as such as good inspiration!!

    Please feel free to check out my blog if you have the time

    Love,

    Janice
    the-fashion-milkshake.blogspot.nl

    OdpovědětVymazat
  4. Ty chodíš z Harcova kolem zastávky u ZOO, že? to je pěkný sešup :-) ale pak ta álej stromořadí s vilami je úžasné!

    OdpovědětVymazat
  5. It is a very great image.
    Please come to see my photograph.
    I am glad if I get readers to become.
    Thank You♪♪
    http://aurora-works.blogspot.jp/
    Shumpei Danno

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)