chybama se člověk učí...

...ano, je to tak, každý z nás si to už minimálně jednou zažil...
já to prostě zažívám denně :) například dneska :)

Dnešek byl vlastně docela úspěšný den. Stihla jsem hodně věcí z těch, které jsem už měla v plánu déle. Například jsem vrátila klíče starého bytu, a dostala jsem zpět zálohu mínus výdaje za elektřinu a plyn, sehnala jsem kartu na autobus, kterou využiju zároveň na půjčení kola (to musím ještě dořešit zítra), poslala jsem jeden balíček, a hlavně - vyřídila jsem kartu do bazénu, a mám zaplacené roční vstupné :) Nechaly jsme si to zařídit s Barčou, tak jsem ráda, že nebudu chodit sama.

Kartu jsme dostaly, a abychom ji teda pořádně za ty 4 měsíce využily, rozhodly jsme se jít do bazénu hned dnes.
Bohužel jsme prostě neměly dostatek informací...
Do kabinek jsme trefily v pořádku, převlékly se, ale v tu chvíli nastal první problém. Na kabinkách byla cedule, že tam máme použít vlastní zámek. Aha! Zámek? Žádný nemáme. Chvilku jsme tam s Barčou tak přemýšlely, co udělat, a nakonec jsme se dohodly, že to dneska nezabalíme, tak si věci vezmeme dovnitř a navzájem si je budeme hlídat - jedna bude plavat, druhá sedět u věcí... Vstoupily jsme do bazénu, byl takový malý a skromný, nebylo tam moc lidí, tak jsme si řekly, že na věci prostě budeme koukat a nějak to zvládneme. Blížily jsme se k bazénu a v tu chvíli k nám přišel plavčík, a řekl, že tam věci, ale nemůžeme nechávat. Řekly jsme ale, že jsme tam poprvé, a zámek bohužel nemáme. Taky nám řekl, že musíme mít plaveckou čepici. COŽE?? aha... on řekl, že nám teda zámek půjčí, nebo něco takovýho, a odešel... my jsme si ale řekly, že tu čepici nemáme, takže to stejně asi nemá smysl. Šly jsme mu to říct, ale on nám donesl zámek na půjčení a zároveň i dvě plavecké čepice. Tak jsme si teda řekly, že to zkusíme, poděkovaly jsme, a s nechutí jsme si šly čepice nasadit. Připadala jsem si teda jako naprostej blbec, ale už máme koupené ty permanentky, tak se tomu prostě nevyhneme. Ještě tam všichni nosili žabky, a je pravda, že ta podlaha nebyla nějak extra čistá v těch šatnách, tak si je taky zkusím asi koupit :)

Takže to budou další výdaje... ale plavání bylo jinak super... měla jsem z toho takový fajn pocit, byla jsem příjemně unavená, a těším se, že budu chodit pravidelně :) je to tu 5 minut od mého bydlení, tak to je super :)

Komentáře

  1. Já nesnáším koupací čepice, to by mě teda dost štvalo, že bych si ji musela vždycky vzít :)
    Jinak já chodím do bazénu co je úplně novej a země sou tam čistý a stejně tam všichni lidi chodí v žabkách, tomu už se asi nevyhneme, doba už je taková :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)