Bylo tu jaro!

Vážně, dneska jsme tu měli teplo! Skoro až na krátký rukáv! :) Nevím, kolik bylo přesně nejvíc stupňů, ale dnes v 18h bylo 16°C, což si myslim, že je docela dobré :)

Abychom včera nějak uvítaly to teplé počasí, tak jsme se s Markét rozhodly vyzkoušet Frozen Yoghurt v Smöoy. Už jsme totiž kolem toho několikrát prošly a říkaly si, že to musíme někdy zkusit, ale raději, až bude lepší počasí. Tak jsme to včera ozkoušely. Bylo to výborný teda. Jenom teda těch příchutí-toppingů, tam měli tolik, že mi docela dlouho trvalo, než jsem si vybrala :D taky jsme to s Markét porovnaly a řekly si, co si kdyžtak dáme příště :)

Večer jsem šla poprvé do bazénu sama, doteď jsme vždy chodily s Barčou. Protože ona nešla, tak jsem si půjčila její plavecké brýle, a nejenom, že mi aspoň do očí netekla voda a nemusela jsem se bát, že mi vypadnou čočky, ale vážně to plavání nabralo naprosto jiný rozměr. Jen bych se potřebovala nějak dobře naučit plavat. Na plavání jsem totiž chodila jen v druhé a třetí třídě se školou, takže jsem teoreticky skončila v poloplavcích. Plavu v pohodě, ale neznám žádnou techniku. A co se týče plavání pod vodou, tak nevím, jak správě dýchat a tak... Možná proto, mě potom celý večer docela dost bolela hlava... Strávila jsem v tom bazénu bez Barči míň času, ale zase to bylo intenzivnější. Zajímavá změna.

Musím se přiznat, že dneska jsem na jednu hodinu nešla. Večer, když jsem šla spát, celkem pozdě, tak mě napadlo, že bych možná na tu hodinu jít nemusela. Neměla jsem totiž nachystané jídlo do školy, a čas navíc by se mi hodil. Navíc to znamenalo vstávání v sedm, cesta do školy, a potom ještě dvouhodinové čekání ve škole... a tahání těžkého notebooku do školy. Ráno mi bylo jasné, že tam teda nepůjdu, tak jsem vstala po osmé, něco jsem aspoň udělala, v klidu se najedla, a pak se šla sejít s Barčou, že pojedeme spolu do školy - ona na bruslích, já na kole. Jenomže! jako naschvál, nefungoval termínál kol. ani ten druhý. Tak jsem nakonec jela autobusem. A taky!! jsem měla naprostý výpadek. Nemohla jsem si vzpomenout na můj PIN na půjčování kola. Stalo se vám to někdy? Měla jsem to číslo už zautomatizovaný, takže jsem si ten pin tak nepamatovala... Nemohla jsem si prostě vzpomenout :D Až najednou z ničeho nic jsem si na něj vzpomněla po cestě ze školy. Neuvěřitelné :D

A poslední zpráva dne. Dneska přijede na návštěvu Ráďa!!!! 
(pro neznalé - kamarádka, kterou jsem poznala před 3,5lety v Anglii a teď spolu studujeme v Liberci, a je na erasmu v Oviedu).
To bude šílenost!!! :)


DSC_5953DSC_6000 DSC_5994DSC_5974 DSC_5934 DSC_6031DSC_6041 copy

Komentáře

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)