rychlé ahoj ze školy

Je tu pár věcí, které mám na srdci.

Věděla jsem, že Burgos není teplé místo, ale že nám tu budu ještě skoro v polovině března sněžit, a teplota bude pod nulou? to jsem netušila :)

Můj nejoblíbenější předmět ve škole je Španělská kinematografie. Učitel nám pouští a komentuje filmy. Doteď jsme sledovali němé film. Ten učitel je do toho skvěle zaujatý, a přenáší to na nás. Moc mě to baví, a je super sledovat ty filmy jiným pohledem :)

Stále a čím dál víc experimentuji s jídlem. Baví mě to. Naposledy jsem vymyslela jakýsi recept na palačinkolívance. A taky jsem dělala banány smažené v kornflejkovým těstíčku :D

Dlouho jsem tu obdivovala univerzitní desky, které tu někteří lidé nosili. Myslela jsem, že se to muselo dostávat někdy v září, ale pak jsem se ptala různých lidí a dostala jsem instrukce, že mám jít do nějaké kanceláře s občankou a dostanu je. Za zkoušku nic nedám, že? :)
A stálo to za to! Desky mám a mám z nich radost!! :)

Jak se máte vy? :)









how to make a gif

předevčírem o 40 minut později :D

Komentáře

  1. Ty desky jsou super! :)
    A jídlo vypadá taky lákavě :))

    OdpovědětVymazat
  2. Nám tu sněžilo druhý den co u vás a místní z toho byli mimo, že tu v březnu prý nikdy nesněžilo!! A víš co? Když přestalo sněžit, tak ten sníh UMEJVALI z chodníků vodou z hadic!!!

    Já chci taky ty desky, to dávaj asi jen studentům co....nechtěj se jich holky vzdát ku mému prospěchu? :-P

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem se těšila, že tvoje články ze Španělska mě "nějak zahřejí" a ono nic :D . Poprvé v životě se nemůžu dočkat léta. Tak snad se vám tam to počasí brzo umoudří :-)
    Jinak desky jsou skvělé, smažené banány jsem ještě neměla možnost ochutnat. Tak snad se jednou odhodlám k tomu to zkusit.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)