taková rekapitulace

Hezké úterý všem,
jak jsem minule napsala, mám toho hodně na srdci, ale nedokážu si to nějak moc v hlavě utřídit a napsat to tady smysluplně. Takže pokud budu skákat z jednoho tématu na druhé, snad to pochopíte.

V sobotu už bylo hezčí počasí, tak jsme se s Barčou domluvily, že se konečně vydáme na kolo (já) a kolečkové brusle (Barča). Sešly jsme se, já jsem přišla ke stojanu s koly, přiložila kartu, zadala pin, chtěla si vybrat kolo, ale co to je? ukázalo mi to, že mám dvoudenní sankci a kolo si půjčit nemůžu. To teda nechápu, co to je? Naštěstí to byl už druhý den té sankce. Nakonec jsem teda šla pěšky, chvilku běžela, Barča jela na bruslích, a pak mi je na chvilku půjčila, abych si to vyzkoušela a naučila se. Moc mě to bavilo. Tady jsou na to moc příhodné podmínky a stezky :) Jely jsme podél řeky na východ a dostaly jsme se někam až skoro na konec města.

V neděli jsme tu měli vážně skoro jaro. Bylo to cítit ve vzduchu a bylo 16°C. Slavili jsme Adamovy narozeniny, upekly jsme u mě pizzy, připravily salát, koupily dort a já ještě připravila takové müssli něco. Bylo to moc fajn, strašně jsme se nacpali, a protože bylo tak hezky, tak jsme se šli ještě projít ven. Vylezli jsme na vyhlídku k hradu a dali si tam pivo. Pak už zalezlo sluníčko, tak jsme se každý vydali svým směrem.

Jinak jsem tu už začala učit angličtinu. Psala jsem vám o tom? Ptala jsem se totiž jednou spolubydlícího Luise, že jsem o tom uvažovala. A on mi hned dohodil jeho kamarádku, která má něco jako doučovací agenturu. Prý se jich lidé na angličtinu ptali. Tak jsem měla v pondělí ráno první hodinu a dneska dvě :) Takže aspoň nějaký přivýdělek.

Dnes jsem si dokonce dokázala i jít lehnout asi na půlhodiny. Víc času jsem neměla, ale pomohlo mi to. 
dnes bylo dokonce 18°C :)
ještě stará fotka - my mezinárodní studenti v novinách ;)
nechala jsem se vyfotit, protože jsou tu fotky všude potřeba :D
peču tu, teda vlastně nepeču... recept
oslava
já a kolo ;)

Komentáře

  1. s tim kolem je to krásná fotka :-)
    a jinak tyhle tvoje zápisky mě moc baví :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)