OVIEDO: poslední den

Poslední den v Oviedu, v neděli, jsme toho s Ráďou moc neudělaly.
Zašly jsme do jedný církve spolu, kterou jsme našly na internetu. Bylo to zajímavé, byli tam hlavně lationameričané, tak mi to malinko připomnělo moji církev na Mallorce. I když tam to bylo jiné :)
Po skončení jsme běžely domů, bylo krásně, ale stále docela chladno, doma jsme připravily oběd, já upekla brownies pro Ráďu na její přání, jen se mi teda, ehm, trochu připekly, protože jsem si nehlídala čas. Ale nakonec byly moc dobré :)
 Ráďa mě ještě jednou provedla po městě, zašly jsme do Parque Invierno, který byl hodně velký, ale ani jsme ho vlastně nijak neprocházely. 
 Původně jsem se chtěla podívat na sochu Krista, která je na kopci nad Oviedem, a je odtamtud určitě krásný výhled, ale to jsme bohužel nestihly, tak jsme se pak už jen rychle vrátily domů, já si dobalila věci, a šla na autobus. Mám asi nějakou smůlu na spolusedící, ale přežila jsem to :D Hlavně, když jsme projížděli Asturias, tak jsem zas zírala, a obdivovala krásné hory, přírodu, a tak. Strašně moc bych se chtěla podívat do Embalse do los Barrios de la Luna. Jen ten pohled v mapě na to, je neuvěřitelný. A teď jsem dokonce zjistila, že to ani není Asturias, ale Castilla y León, což je naše oblast :)
V Asturias bylo krásně, ale po vystoupení z autobusu v Burgosu jsem si řekla, že je krásné být zase doma... :)

Komentáře

  1. You have a nice blog. Should we follow each other? Let me know. Have a nice day. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Užasne fotky :) Pokiaľ chceš budem rada ak sa zapojíš ;) http://fashion-paradis.blogspot.sk/2013/04/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. What beautiful pictures of you two outside!
    Ginny

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)