Výsledky soutěže a update


Ahoj! Dnes jen rychle. Děkuji všem, co se zapojili do tipovací soutěže! Vzhledem k tomu, že vás nebylo tolik, rozhodla jsem se poslat pohled všem. Nicméně odkud vám pohled dojde, bude ještě překvapení. Pošlete mi svoji adresu na travelwithgeorgie@gmail.com nebo ji ke mně nějakým způsobem dostaňte :)

Moje novinka je, že nakonec se neuskuteční cesta do Estonska :( Byl to výměnný pobyt podporovaýn Evropskou unií a Estonská strana z toho jaksi vycouvala, což moc nechápu a je mi to líto. Ale co se dá dělat. Znamená to, že budu mít o týden víc času přípravy na Estonsko.


Nicméně, poslední dny jsem měla celkem zajímavé a hektické. Na konci června mě přijela navštívit kamarádka z USA, původně ale peruánka, tak jsem zase procvičila svoji španělštinu a navštívila s ní nějaká zajímavá místa. Od pondělí jsme se přidali do skupiny asi 80 američanů a objevovali jsme Prahu. Za dva dny mi někteří z nich přirostli k srdci a bylo mi líto, že jsem musela odjet dřív, protože zítra jedeme do Holandska. Chtěla jsem se s vámi ale podělit rychle o nějaké fotky, protože to bylo zajímavé, vlastně jsem díky tomu v Praze navštívila místa, kde jsem se do teď nebyla podívat. Jako třeba Strahovský klášter a knihovnu, Španělskou židovskou synagogu a hřbitov, a tak... :)


Fisheye selfie s mojí small group, ve které byli zástupci z Jamajky, Peru, Kuby, USA, Kanady a Čech. Mezinárodní tým!! :)

Naše tourgroup i s průvodkyní :)
Měla jsem i možnost podělit se o své svědectví :)

Awesome people! :)

Komentáře

  1. Tyyjo vás bylo jako čmelíků!
    Holandsko si užij, těším se na článek od tamtud! :)

    Tvá B.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Thank you for your lovely comments!! If you have any questions, send me an email on travelwithgeorgie@gmail.com :)