"Proč ne?" teorie


Máte nějakou životní teorii? Já ani nevím, jestli něco mám, nikdy jsem si to nepojmenovala, ani jsem to moc neřešila, i když jsou věci, které mě oslovují.

Tento víkend jsem ale nad něčím přemýšlela. Na YouTube je kanál asi 4 kluků, co se jmenuje YES Theory. Viděla jsem několik jejich videí, jejich poselstvím je pokořovat lidský strach a hledat nepohodu tím, že výzvám říkají ANO. Vědí, že z výzev přichází dobré věci. To jsem za posledních minimálně 5 let taky zjistila. Proto ráda výzvy přijímám. Když se ale na jejich věci koukám, přijde mi to super, ale nemám pocit, že bych to všechno musela dělat. Oni si vlastně ty věci tvoří. Věřím, že by to byly super výzvy i pro mě, ale prostě myslím, že nemusím dělat všechno.

V posledním týdnu, a vlastně nejen teď, jsem dělala určitá rozhodnutí ohledně nějakých mých cest, kupování letenek a došla jsem do bodu, kdy jsem nevěděla, jestli to není šílenství (v mém měřítku), tak jsem se na názor ptala své rodiny. Myslím, že moje rodina mi rozumí, protože i když mi řekli, že to je na mně, taky mi řekli, že dokud můžu, tak ať ty možnosti klidně využiju, protože pro ně už to třeba tak jednoduché není. No a tady jdu k jádru věci... vlastně jsem došla do bodu, že já bych si svoje aktivity mohla nazvat WHY NOT Theory :D 

"Proč ne?"

To bych vlastně mohla odpovídat lidem, které zajímá, proč tolik cestuji... nebo dělám určité věci. Samozřejmě, existuje delší a složitější odpověď, tu většinou říkám, ale občas mi přijde, že ty lidi v polovině ztratím :D
Nepotřebuji dělat všechno, ale když vidím za něčím mnoho pozitiv a minimální negativa, tak mi moje "proč ne" dá zelenou. Řekněte mi...proč ne?
.
.
.
.
.
.
.
No, anebo to je taky všechno velkej blábol, který jsem tu sepsala, protože mi v hlavě vyvstala tahle myšlenka a potřebovala jsem ji ventilovat :D Na to mi svůj názor můžete říct v komentářích ;) já se zatím loučím :)

PS: Chcete se přidat ke mě do "proč ne" týmu? :D

Komentáře